sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnassa.

Viime viikot ovat olleet minulle erittäin kiireisiä niin siviilin, deittailun kuin töidenkin osalta. Asensin vihdoin kännykkääni Tinder deittaisovelluksen. Suosittelen viikon käytön jälkeen sovelluksen asentamista jokaiselle sinkkuihmiselle. Olen mielestäni keskivertoisen suomalaismiehen näköinen, parilla suhteellisen huonolla facebook kuvalla. On erittäin yllättävää että Tinderissä myös naiset ottavat aktiisesti yhteyttä toisin kuin nettideitti-saiteilla jossa miehet tekevät 99 % alotteista. Tämä on mielestäni erittäin tervetullutta vaihtelua. Suosittelen kuitenkin isoa varautuneisuutta kyseiseen ohjelmaan, joku joskus kuvailikin Tinderiä deittailun pikaruuaksi ja sitä se todellakin on. Uskon että Tinder on parhaimmillaan seksiseuran hakuun sinkkujen parhaimmistolle. Tottakai se on hyvä kanava tavata ihmisiä jota ei muuten tapaisi, mutta parien Tinder-deittien jälkeen saldo on turhan kuiva (toisaalta ei eroa muistakaan treffeistä keskimäärin).

Sinkkuna oleminen on välillä rankkaa puuhaa, varsinkin ihmisten deittailu syö paljon aikaa ja rahaa. Eikä asiaa auta se että tulokset ovat olleet toistaiseksi tosi laihoja, ainakin eiliseen asti. Olen kirjoitellut noin 1,5kk yhden kivan oloisen naisen kanssa nettideittisivustolla, itse en kovin pitkistä kirjoitusajoista välitä. Mielummin yritän järkkää näkemisen suhteellisen nopeasti joka saattaa monen naisen makuun tuntua tosi painostavalta. Valitettavasti olen reissailut ja työvuoromme kyseisen naisen kanssa ovat menneet ristiin. Päätimme kuitenkin nähdä eilen. Yleensä lähden ekoille treffeille erittäin avoimin mielin ilman odotuksia, nyt kuitenkin tuntui jo pientä poltetta ennen näkemistäkin. Nainen, olkoon nimeltään vaikka Elina näytti jopa kauniimmalta luonnossa mikä on tietty aina positiivinen juttu. Menimme suoraan terassille juomaan muutaman josta päädyimme läheiseen yökerhoon. Joskus tuntuu siltä että sinkkuna oleminen on jatkuvaa tyhjien arpojen raaputtamista mutta nyt tuntui että päävoitto on osunut. Oikeastaan tuntuu ettei ensimmäiset treffit voi edes paremmin mennä, jatkostakin on sovittu. Katsotaan miten käy...

3 kommenttia:

  1. Wau ja onnea matkaan! Innolla odotan tähän jatkoa, itsekin juuri innostuneet Tinderit kokeneena :) Kevättä rinnassa..
    Raisa

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnen toivotuksista vaikkei auttanut tällä kertaa :D

    VastaaPoista
  3. Ei passaa pettää lukijoita (ainakaan ihan vielä)

    VastaaPoista