keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

No news is good news, or?

Päivittelin blogiani melko usein kun aloitin sen, nyt tuli pieni paussi. Miksi?

En löytänyt vielä kumppania taikka edes potentiaalista ehdokasta. Kuitenkin on ollut "siviilissä" vähän kiireisempää kuin yleensä. Kyllä, haluaisin sanoa että länsirintamalta ei mitään uutta. Mutta jopa tälläiselle
keskivertokaverille, tuntuu sattuvan paljon. Asenne ratkaisee, vai ratkaiseeko? En koe että hampain ja kynsin etsin parisuhdetta, vaikka niinkin saatan tehä. Olen kuitenkin melko aktiivinen kaveri naisrintamalla, mutta toisaalta silmät auki on hyvä liikkua.

Suosittelen muillekkin, monikohan suomalainen mies tuskistelee sinkkuuttaan olemaan tekemättä asialle käytännössä yhtään mitään? On parempi olla epäonnistuja kuin olla yrittämättä. Epäonnistuminen ei tarkoita sitä että epätoivoisesti yrität iskeä kaikkia naisia, vaan se että käyttää potentiaaliset tilanteet hyväkseen, tylyjä pakkeja en ole oikeastaan saanut pitkään aikaan koska pakitkin voi hoitaa tyylillä.


Treffisatoa:

Sain kivan oloiselta naiselta kutsun kotiin, virhe? Koska aikataulut sattuivat kusemaan niin pääsin kovin myöhään perille, vihjasin hienovaraisesti että voitaisiin ehkä myöhemminkin nähdä. Vihje ei mennyt perille. Koska elämässäni olen huomannut naisten ailahtelevaisuuden niin päätin (taas) toimia. Ei varmaan tarvi enempää kertoa, mitä tapahtui ja mitä ei. Parin tunnin päästä nainen sai kaveriltaan kutsun ulos, nainen pyysi minua mukaan. En jaksanut tai oikeastaan edes halunnut lähteä, päätin kuitenkin olla vastustelematta naisen intoa, kun selvästi näin ettei sillä olisi ollut mitään muuta kuin negatiivista vaikutusta. Semisti jopa loukkaannuin, olisin ottanut mieluummin aamukahvit. Tämä tietty olisi inhimilliseen aikaan ja humalatilaan ollut ihan kelpo muuvi naiselta, mutta ei tässä tapauksessa.



Kesä lähestyy ja lupaan lukijoilleni aktiivista bloggausta, kesällä nimittäin eniten sattuu ja tapahtuu :)




P.S Kiitos Loppukiri bloggaaja maininnasta, toivoa on mutta ripaus onnea puuttuu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti