torstai 10. huhtikuuta 2014

Summa summarum 2013 nettitreffailuista.

Nettitreffailun tilastoja 2013, tavallinen suomalainen mies semihuonolla profiilikuvalla pärjää näin:

Aloitetut keskustelut 83
Vastaukset avausviesteihin 10 (osa pitkiä, osa tyyliin yhden lauseen kysymys)
Naisten avaukset 3
Tavattu naisia jotka avanneet keskustelun 0 (osa tyyliin mainoksii yms)
Tavattuja naisia, itse keskustelun avaajana 4
"Sivuosumia" 4
Parisuhde-mahdollisuus 1

Prosentteina:

12 % vastaa viesteihini
4,8 % naisista on valmiina tositoimiin
1,2 % naisista on valmiina parisuhteeseen


Koska oikean maailman treffailuista en pidä kirjaa niin vaikea verrata, onnekseni olen treffaillut enemmän ihmisiä "oikeasta elämästä". Nettideittailustakaan en pidä sinällään kirjaa, mutta aikasemmat viestiketjut on helppo selata läpi.

Otanta on erittäin pieni, mutta jos näin humoristisesti voisi tilastoistani vetää jonkin verran johtopäätöksiä :) Eli naiset avaavat 30 kertaa vähemmän keskusteluja kuin miehet, mutta ne jotka avaavat yleensä eivät ole kovin mielenkiintoa herättäviä, mikä se tasa-arvo olikaan? :) Tänään sain viestin kohtuullisen ylipainoiselta naiselta joka etsii erittäin urheilullista miestä, personal traineriksi?

Toisaalta naiset jotka vastaavat niin lähes joka toiselta on odotettavissa lämpöä ja joka kymmeneltä ehdotus suhteeseen? Onko naisen kiinnostus oikeasti vaikeampi herättää netissä kuin "oikeassa elämässä" ? Vai onko kirjoitustaidoissani vielä vähän hiomista? Tämä herätti minussa sen verran kokeilun halua että päätän kirjoittaa 30 seuraavalle naiselle vähintään 4 kappaleen tekstin joissa kaikissa vähintään 6 riviä, tsekkaan tekstin vielä ajatuksen kanssa kirjoituksen jälkeen. Hirveä urakka, mutta jonkun se on tehtävä. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti