maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tuli ja meni viikonloppu

Sinkkumiehelle viikonloppu on kulta aikaa. Valitettavasti oma viikonloppu ei ihan täydellisesti mennyt. Perjantaina päätin jumittaa himassa katsoen leffaa. Lauantaina kävin parin kaverini kanssa baarissa. Kuten arvata saattaa niin baarireissu oli taas vaihteeksi tyhjä arpa. Kuumia sinkkunaisia tuntu olevan liikenteessä mutta kauhea väsy tappoi metsästysvietin, heräsin lauantai aamuna jo seitsemältä. Pari tapausta tuli kuitenkin vastaan.

Nainen #1. Liityin kaverini seuraan, hänellä oli 2 naista vierellä ja päätin avata keskustelun toisen kanssa. Juttu luisti yllättävän hyvin ja pyysin naista tanssimaan. Tämä tuntui jo ihan potentiaaliselta ja kiinnostuneelta, kunnes kysyin häneltä onko hän sinkku. Vastaus oli kielteinen. Olin siis hukannut kallista aikaani varatun naisen kanssa? Kyllä. Toisaalta hyvännäköisen naisen seura on aina tervetullut ja helpolla selvittiin. Tanssin vielä muutaman biisin ja lähdin vessaan.

Nainen #2. Tanssin kaverini kanssa tanssilattialla, tuntui että naisia oli liikenteessä keskivertoa enemmän. Mikä on tietty hyvä juttu. Liityimme kahden naisen rinkiin suht luonnollisesti ja kaveri alkoi reivaamaan tuntematon brutenen kanssa. Kaverini oli hieman humalassa kuten suomalainen mies yleensä, nainen siirtyi nopeasti pois. Jatkoimme matkaa kunnes tunnin päästä tapasimme samat naiset baaritiskillä. Jostain kumman syystä päätin pyytää naisia vielä tanssimaan, en kyllä edes tajua miksi. En ollut hirveän humalassa. Ihme kyllä naiset lähtivät, hetken kuluttua kaverini oli bruneten kanssa tanssimassa lähekkäin, mietin että olen ihan passeli siipimiehen roolin. Hänen ystävänsä blondi jäi yksin ja pidin hänelle seuraa, yllättävän juttu kulki, lähinnä nauroimme kavereillemme jotka olivat hieman sievissä. Kysyin jossain vaiheessa onko hän sinkku, vastaus oli ehkä. Mikä on mielestäni kaikista huonoin vastaus. Käytännössä hän on sinkku mutta joku kiikarissa. Tanssimme melko pitkään ja hivutin käteni hänen alaselkään, hän ei juuri reagoinut suuntaan tai toiseen. Otin häntä hetkeksi kädestä kiinni. Olimme neljän seurueessa jonkun aikaa kunnes naiset lähti "vessaan", selvä feidaus. Miksi? Ei mitään hajua. Nopein arvaus oli kaverini humalatila. Totesimme kaverin kanssa että sulava poistuminen takavasemalle suoritettu. Tilasimme lisää olutta. Loppuillan olin erittäin väsynyt ja taivuttelin kaveriani lähtemään kotiin.

Illan kohokohta oli siis poistuminen ravintolasta ja mäkkisafkat.


3 kommenttia:

  1. Hei, kiva että joku kirjoittaa myös miesten näkökulmasta blogia.

    Onnea sinkkuuden kaikoitukseen.

    Jos haluat blogiasi varten kokeilla palveluamme, ota minuun yhteyttä: http://www.e-kontakti.fi/tietoa/

    t: Heli / E-kontakti.fi

    VastaaPoista
  2. Kiinnostavaa tosiaan kuulla sinkkuudesta myös miesnäkökulmasta.

    Mitkä ovat omat kriteerisi naiselle?

    - sN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisissa parasta on itsevarmuus ja määrätietoisuus mutta mitään kriteereitä ei varsinaisesti ole.

      Poista