torstai 20. maaliskuuta 2014

Ajatuksia treffailusta





Deittailu ja ihmisten näkeminen pitäisi olla sinkuilla jatkuva harrastus, mistä sitten niitä naisia/miehiä löytää? Vastaus on että joka paikasta. Salilta, baarin jonosta, baarista, netistä ja kaupasta. Se että pitää silmät auki ja omaa ripauksen rohkeutta on jo puoli voittoa. Ihmisillä on erilaisia tavoitteita, joillekkin se voi olla kumppanin etsintä, toisille seksiseura. Suosittelen etsimään vähän molempia.

Baarit on sinällään ihan jännä paikka, muuttujia on monia, kuten ihmisten määrä, sukupuolijakauma, kännitila ja seura. Baarissa helpoin paikka tutustua uusiin ihmisiin, nuorempana pidin tanssilattiaa ykköspaikkana hankkia seuraa. Nykyään menen mieluummin juttelemaan baaritiskillä olevalle neitokaiselle taikka kävelen suoraan mieluiten kahden hengen naisporukan pöytään. Miksi? Yleensä tanssilattialla on vaikea kommunikoida enkä omaa erityisiä tanssitaitoja. Miesten humalaiset lähestymiset tanssilattialla lähinnä herättää myötähäpeää. Loppuillasta tanssilattia lähinnä koostuu miehistä siksi suosittelen baariin lähtöä vähän normaalia aikaisemmin. Miesten perusvirhe jota sattuu minullakin on ottaa liikaa pohjia, humalassa on vaikea kommunikoida ja kännitila paistaa yllättävän hyvin läpi. Optimaalisin tila olisi varmaan lähteä selvinpäin ja juoda baarissa pienet että pääsee sopivaan tunnelmaan. Baarissa tapaan yleensä kysyä naiselta melko nopeaa parisuhde statuksesta, ihan sen takia etten käytä aikaani varattuihin. Toisaalta joskus varattu nainen voi käydä ihan hyvin bileseurasta, riippuu paljon illasta ja fiiliksestä. Suosittelen myös baariin yksin lähtöä mikä voi tuntua monelle vieraalta, yksin tutustuu kaikista helpoiten uusiin ihmisiin. Toisaalta kaveri voi hyvin pitää kohteen kaverille seuraa, monesti kun lähestyt esim kahden naisen porukkaa niin on tärkeää tulla toimeen molemman kanssa, monesti ärsyttävä kaveri voi suolata hyvän tilanteen. Ehkä pahimpana miinuspuolena baareissa on että vaikka satunnaisesti sänkyseuraa löytyy, harvoin sieltä mitään pidempiaikasta löytyy. Itselläni yhden yön juttu ei ole ikinä ollut alku millekkään pidemmälle.

Entäpä sitten nettideittailu? Ennen nettideittailuu pidettiin epätoivoisten ja epäsosiaalisten ihmisten harrastuksena, mutta onko se? Voi olla että joillekkin netti on ainoa kanava uusia ihmisiä, toisaalta se voi toimia hyvin täydentävänä kanavana. Baarissa käyminenkin on välillä rasittavaa ja varsinkin lompakkoa kuluttavaa. Itsellänikin on jonkun verran kokemuksia asiasta, viime kesänä tapasin noin 5 naista netistä. Parhaat treffini olivat ehkä sellaiset jonka jälkeen kumpikaan ei ollut yhteyksissä, molemmat tajusi ettei ole oma juttu. Suurimmassa osassa tapauksissa päädyttiin makkarin puolelle, ei aina ehkä ekana tapaamisella. Monesti olennaista on se että liittyykö tapaamisen alkoholia vai ei. Yleensä kahvittelut yms. on aika neutraaleja joka toimii vähän työhaastattelun tapaan, hyvänä loppuna voi olla halaus taikka se että sovitaan uusi tapaaminen.  Toisilla treffeillä olisikin jo hyvä sitten tapahtua enemmän, itselläni toiset treffit ovat kaikista kriittisimpiä jatkon kannalta.

 Nettideittailussa kannattaa olla monta rautaa tulessa, ei kannate kirjoitella liian kauan netissä vaan sopia tapaaminen mahdollisimman pian. Myös ylipitkät avausviestit on yliarvostettuja, itse en halua kuluttaa turhaa aikaa tuntemattomaan ihmiseen. Kannattaa katsoa toisen profiilista joku yhdistävä tekijä ja avaa sillä eka viesti tyyliin parilla kysymyksellä. Ei kannate lähteä ikinä treffeille ilman kuvan saantia, ja kannattaa huomata että pelkkä naama kuva voi aiheuttaa epämiellyttäviä yllätyksiä. On turha väittää etteikö ulkonäöllä ole väliä, varsinkin miehille on.  
                                                                                                                   
                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti